Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Класиране РШ`10

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Класиране РШ`10

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
    За сега е най-добрия.Поне близкте години няма да го бие никой.Дано да има и развитие в кариерата му!
    Какво му е най доброто ???? Кара спор няма ,но за тези години за които тренира и живее в Белгия трябваше одавна да е в "Елита"
    Куманов при положение че миналата година не кара поради финансови проблеми сега е на секунда две след него .
    На това ли му викаш най добрият състезател???
    Ще видим в Троян ,мисля че в Севлиево Петров имаше повече късмет
    УСПЕХ и на двамата !!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от bobimx Преглед на мнение
      Е Петър Петров според теб какъв е?
      Галениче на Богдан е Петьо , колко пъти да ви казвам че не знаете как стоят нещата там...беше изпратен в елитна школа в Холандия вместо едно момче което го разплакваше на състезанията(много по-голям талант) , но поради причини които не трябва да се пишат тук ,Богдан изпрати "Печето" ...то се вижда как състезатели с по едно участие за сезона са пред него в класирането! Аз не му се кефя и никой не може да промени това !
      "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Това са снимки от тренировките в събота,затова няма хора.

Коментар

Първоначално публикуван от anj Преглед на мнение
          Това са снимки от тренировките в събота,затова няма хора.
          Да в неделя имаше около 100 човека,които бяха разбрали че ще има състезание съвсем случайно от техни познати който са по на вътре в този спорт.Извинявам се ама афиши за състезанието нямаше и хората просто няма от къде да разберат.
          [FONT=System][/FONT]

Коментар

Колега коя е тази школа. Дай адрес и т.н. Това да не е школа по самбо или по борба. На запад школи няма. Има лагери в Испания, на които всеки може да отиде да кара. Ти, аз, Кайроли и прочие. Плащаш си и Хари Еверс те учи да караш мотор. Ти да си чул в коя школа е бил Кайроли или Джейм Стюард? И кое е това тайнствено момче, което го е разплаквало на всяко състезание? Дай му името, за да ти разкажа негова история! Недей минава номера с тези причини, няма кой да ти се скара. Като си тръгнал да казваш нещо цитираш имена, събития и дати. А не информация, която някой ти е подал, за да те хване за слушател.

Какво му е най доброто ???? Кара спор няма ,но за тези години за които тренира и живее в Белгия трябваше одавна да е в "Елита"
            Какво е според теб Елита. Кои са вътре? Имена... давай. Роксен ли Херлингс ли. Колега ако ще казваш за тях неща за тях имай на предвид, че говориш за природни таланти, които в момента даже не са се родили. И не се знае, кога ще се родят. Ако не са тия двамата в твоя Елит незнам кой друг е. Но незабравяй, че Петър е на 16 години, тоест 2-5 години по-малко е карал от всички, с които кара в момента. Можеш ли да си представиш какво са 2-5 години повече каране на мотоциклет? Колко състезания са повече, тренировки и т.н.
            И за да говорим с факти ето кратък списък на успехите на Стив Рамон. Мисля, че него всеки го знае:
            Роден 1979 година.
            На 16 и 17 години не е помирисвал Световно по мотокрос. Карал е белгйският Шампионат, който в 125 сс хич не е слаб
            18 годишен - 29 позиция в Световното 125 сс, 5-та позиция Белгийски Шампионат МХ2
            19 годишен - 26 позиция в Световното 125 сс, 2-та позиция Белгийски Шампионат МХ2
            20 годишен - 6-а позиция в Световното 125 сс, Шампион в Белгийския Шампионат МХ2
            21 годишен - 11 позиция в Световното 125 сс, Шампион в Белгийския Шампионат МХ2
            22 годишен - 2-а позиция в Световното 125 сс, 2-та позиция Белгийски Шампионат МХ1
            Чак на 24 години става световен шампион. В момента регламента гласи, че до 23 години имаш право да караш МХ2.

Друг... Световният Шампион Марвин Маскуин. Роден 89 година (30 декември)
            На 18 години за първи път кара Световно по мотокрос MX2 и завършва 14-ти.
            На 19 години е вече Шампион. Както и на 20.

Е всички искаме Петър да се надскочи ама неможе това да стане. Иска време и търпение. Да на 16 години е 37-ми. Нищо работа. Догодина прави 17 и ще му се търси класиране около 10-то място. Ако няма контузии и участва във всички кръгове е постижимо. Това са реалните цели пред него и той си ги знае.

Точно, в кой момент от състезанието имаше късмет? На старта ли го пуснаха, след това никой не го ли гонеше. Аз късмет не видях. Който дойде да гледа видя един спокоен и уверен състезател, който знаеше какво прави. И това е за първи път от както кара в България, той кара много уверено.
            В Троян мисля, че нещата ще са още по категорични. И пак да повторя, че той кара 450 сс от 2 месеца. А това Сузуки го кара от 10 часа. Но това няма да го споменавам като причина, защото едвали някой го взема под въпрос колко си свикнал на мотоциклета.

Надявам се един ден Петър да постигне успехите на Димитър Рангелов и да е топ състезател, но до тогава никой незнае какво ще се случи.

Относно публиката в Севлиево. Като севлиевец с ръка на сърцето заявявам, че живущите в град Севлиево незаслужават да имат такова съоражение до тях и незаслужават да гледат мотокрос. Защото ако тази писта е в Благоевград, или Айтос или Троян или където и да е ще има тройно повече публика. Но такъв е манталитета на севлиевеца. Селски...

Коментар

Не че защитавам Богдан, но кой ще сложите вместо него? Аз съм от тези които никога не са взели една стотинка от БФМ.Но въпреки това според мен няма кой да върши работата която върши Богдан.А тук вече започва една дискусия която е водена много пъти и до никъде не стига.

Коментар

Първоначално публикуван от bobimx Преглед на мнение
                И за да говорим с факти ето кратък списък на успехите на Стив Рамон. Мисля, че него всеки го знае:
                Роден 1979 година.
                На 16 и 17 години не е помирисвал Световно по мотокрос. Карал е белгйският Шампионат, който в 125 сс хич не е слаб
                18 годишен - 29 позиция в Световното 125 сс, 5-та позиция Белгийски Шампионат МХ2
                19 годишен - 26 позиция в Световното 125 сс, 2-та позиция Белгийски Шампионат МХ2
                20 годишен - 6-а позиция в Световното 125 сс, Шампион в Белгийския Шампионат МХ2
                21 годишен - 11 позиция в Световното 125 сс, Шампион в Белгийския Шампионат МХ2
                22 годишен - 2-а позиция в Световното 125 сс, 2-та позиция Белгийски Шампионат МХ1
                Чак на 24 години става световен шампион. В момента регламента гласи, че до 23 години имаш право да караш МХ2.

Друг... Световният Шампион Марвин Маскуин. Роден 89 година (30 декември)
                На 18 години за първи път кара Световно по мотокрос MX2 и завършва 14-ти.
                На 19 години е вече Шампион. Както и на 20.

Е всички искаме Петър да се надскочи ама неможе това да стане. Иска време и търпение. Да на 16 години е 37-ми. Нищо работа. Догодина прави 17 и ще му се търси класиране около 10-то място. Ако няма контузии и участва във всички кръгове е постижимо. Това са реалните цели пред него и той си ги знае.

Точно, в кой момент от състезанието имаше късмет? На старта ли го пуснаха, след това никой не го ли гонеше. Аз късмет не видях. Който дойде да гледа видя един спокоен и уверен състезател, който знаеше какво прави. И това е за първи път от както кара в България, той кара много уверено.
                В Троян мисля, че нещата ще са още по категорични. И пак да повторя, че той кара 450 сс от 2 месеца. А това Сузуки го кара от 10 часа. Но това няма да го споменавам като причина, защото едвали някой го взема под въпрос колко си свикнал на мотоциклета.

Надявам се един ден Петър да постигне успехите на Димитър Рангелов и да е топ състезател, но до тогава никой незнае какво ще се случи.
                Респект към многото отделено време ,което сте отделил , за да ни запознаете с историята на тези звезди , напомяйки ни още колко е малък Петьо и т.н. . Аз не съм толкова красноречив , и явно не сте разбрал това което исках да кажа ,а именно "Той е продукт на шуробаджанащината у нас" . По това , колко яростно го защитавате виждам колко голям фен сте му... пожелавам ви много радостни моменти с него !

п.с. Изобщо нямам намерение да пиша от къде знам за начина по който се ощетяват талантливите момчета , за сметка на други , че ще станат големи интриги... може би след време ,когато това вече няма да има никакво значение.
                Последно редактирано от yurgana; 08-10-10, 19:10.
                "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Благодаря за пожеланията!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
                  X